Gespecialiseerd in horeca-apparatuur

Een familiebedrijf, opgegroeid in de business to business mentaliteit

Bent u op zoek naar professioneel keukenmateriaal en wenst u deze laten plaatsen door een erkend aannemer in installatie van professionele keukens?

Onze mogelijkheden

Greep uit ons uitgebreid gamma

Bent u op zoek naar professioneel keukenmateriaal?

Project management

Ons eigen studiebureau maakt keukens van A tot Z

Onze specialiteit bestaat uit de voorbereidende studie en de volledige realisatie van grootkeukens en koelcellen voor de professionele gebruiker tot de grootste keukens.

Onze mogelijkheden

Gespecialiseerd in horeca-apparatuur

Bent u op zoek naar professioneel keukenmateriaal?

Bent u op zoek naar professioneel keukenmateriaal en wenst u deze online te bestellen? Dan kunt u dit hier bij Roller-grill! Roller-grill is gespecialiseerd in plug-in horeca-apparatuur.  Roller-grill is een Franse fabrikant die heel veel zorg besteed aan de degelijkheid van hun toestellen en deze op de markt brengt met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Op onze website kan u rustig online bestellen.

De beschrijvingen van elk toestel wordt uitvoerig beschreven zowel op de site als in de webshop.  Bij bestellingen in onze Roller-Grill webshop geniet u van een korting  en kan u een keuze maken  of u een herstelling aan huis wenst of u zelf het toestel naar ons atelier brengt. 

Wenst u accessoires of wisselstukken te bestellen van Roller-Grill  of bijkomende informatie dan kan u steeds contact opnemen via mail info@asogem-equipment.be   . Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren. Wacht dus niet langer en bezoek onze webshop. Online horecatoestellen bestellen bij Roller-grill  is kopen in vertrouwen  en met een geweldige service na verkoop. 

Wenst u hulp bij de installatie van de toestellen op gas, dan kan u van onze diensten gebruik maken tegen een meerprijs. Vermeld dit in uw bestelling en wij nemen dan telefonisch met jullie contact op.
Ben je nog niet zeker en heb je nog vragen, kan je ze gerust stellen, zowel telefonisch 03/887 31 60 of via mail info@asogem-equipment.be.

Heeft u een vraag?